Translations of this page?:

Условия за ползване

Въпреки че изцяло подкрепяме свободното разпространение на информация, съществуват някои правила, които всички автори на Ottomanist Wiki трябва да съблюдават. Въпросът за интелектуалната собственост също е от значение.

Права

Може свободно да използвате цялата налична информация в този сайт, но от гледна точка на интелектуалната собственост съществуват някои ограничения. В случай че противното не е упоменато изрично, всички материали са лицензирани по Creative Commons 3.0. Пълният текст на лиценза може да прочетете тук. Ако той ви се струва неясен ето неговата същина в едно изречение:

:!: Имате право да използвате предоставената тук информация както желаете (да я публикувате, променяте и др.), при условие, че изрично упоменете източника си. :!:

С други думи - трябва да цитирате този сайт.

Правила

Има само едно правило: всички автори в Ottomanist Wiki се задължават да не публикуват материал със запазени права, освен ако самите те не притежават правата върху упоменатия материал.

Нарушения

В случай че се натъкнете на нарушения на гореспоменатите условия, моля уведомете администратора на сайта на e-mail адрес info [at] ottomanist [dot] info.

 
bg/wiki/policy.txt · Последна промяна: 07.10.2007 11:32 от s_shivarov
 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki